2 speciální ingredience

pro zdraví a hubnutí

Díky těmhle 2 klíčovým ingrediencím dokážete jakékoliv období prožít v pevnějším zdraví, než jste zvyklí. A k tomu vám pomůžou překvapivě jednoduše hubnout.

A právě teď vám ukážu, jaké to jsou a jak přesně je využijete, když je zařadíte do svého jídelníčku.

Jaké to jsou a jak vám pomůžou?

Ty ingredience jsou dvě. Kdysi dávno mi je doporučil jeden skvělý pan doktor.

Od té doby jsem je vyzkoušela jak osobně, přímo v celé naší rodině, tak i na lidech, kterým pomáhám s hubnutím, nebo se zlepšením zdravotního stavu.

Všem perfektně fungují. Uvidíte sami. ;-)

První z nich vypadá takhle hrůzostrašně...

Nebojte se. To je jen její původní, přírodní podoba. S tou se normálně nepotkáte. Tou jenom vždycky ráda každého straším. :-D

Jmenuje se Cordyceps - česky housenice čínská. Je to houba. A hlavně - naprosto excelentní pomocník pro vaše tělo do nadcházejícího ročního období.

A věřte mi - budete ji setsakramentsky potřebovat!

Máte totiž před sebou nejdrsnější období celého roku, kdy vás čeká návštěva 2 nevítaných kamarádek. Ty už se nedočkavě klepou, až vám zaťukají na dveře: viróza a chřipka.

Protože...

  • začnete mít oslabenou imunitu (ať chcete nebo ne, na podzim začnou všichni kolem vás prskat, kam jen oko dohlédne),
  • začne vám chybět spousta vitamínů z čerstvých, sezónních potravin (počátkem října se nabídka čerstvých, sezónních potravin pořádně ztenčí),
  • začne vám chybět slunce (a kvůli tomu začne vašemu tělu chybět zoufale potřebný vitamín D),
  • vašemu tělu začne docházet energie (kvůli nárůstu stresu např. po dovolené zpět v práci + všemu tady výše uvedenému... málo slunce, špatné počasí atd...)

Jak moc vám v tu chvíli pomůže Cordyceps....

Předně... je to doslova nakopávač imunity. Dokáže razantně vypoklonkovat všechny ty záněty a virové infekce pryč z vašeho těla.

A je to taky perfektní dodavatel energie, kterou vaše tělo bude teď, v následujících měsících, potřebovat jako ta pověstná koza drbání.

Povím vám mé malé osobní tajemství - posledních 22 let jsem prožila po boku dvou různých mužů. Vypadají na první pohled úplně stejně. Jsou stejně vysocí, mají stejná jména a dokonce i příjmení. Náhoda? Ale vůbec ne... je to trochu jinak...

S tím prvním jsem prožila dobu "před tím, než jsme objevili Cordyceps."

A s tím druhý žiju od doby, "potom, co jsme objevili Cordyceps."

Jde sice o jednu a tu samou osobu, ale mě přesto přijde, že to jsou 2 naprosto jiní lidé.

V době "předcordycepsové" byl můj manžel pořád unavený a velmi často nemocný. Nemoci jsme postupně odbourali úpravou životosprávy. Energie se lepšila, ale pořád to nebylo ono.

A pak jsme objevili housenici čínskou - Cordyceps...

Od té chvíle trochu podezřívám svého manžela, že měl někde dvojníka a vyměnil se s ním. :-) Protože takový nárůst energie u jednoho člověka jsem do té doby nikdy neviděla.

Teď už to vidím často. Pokaždé, když za mnou přijde nějaký můj klient, kterému jsem Cordyceps doporučila. ;-)

Jo, takovou moc má jedna prťavá čínská houba.

Vyzkoušejte. Sami uvidíte...

Dávám ho teď, na podzim, i svým synům (6 a 10 let). Takže se ho bát fakt nemusíte. Nejsem nezodpovědná matka...

Právě kvůli svým dětem jsem velmi obezřetně ověřovala všechny informace o Cordycepsu. Nezávisle na sobě mi potvrdilo několik lékařů, že jde o zdraví prospěšný doplněk stravy (i když oficiálně, kvůli legislativě EU, se to nikde v popisu uvádět nesmí).

Tady je odkaz do bezvadného obchodu, ve kterém si já pro svoji rodinu tenhle malý zázrak kupuju:

>>> Cordyceps najdete tady <<<

 

Malá česká rodinná firma, která všechny produkty, včetně Cordycepsu, vyrábí ve 100% čisté, přírodní podobě.

A protože už si ho tam kupuju dlouho, tak mám od majitele, pana Trávníčka, slevu 7% na celý nákup. A protože je pan Trávníček skvělý člověk, dovolil mi, že se můžu s touhle slevou podělit i s vámi.

Takže když na konci objednávky, do políčka "sleva/bonusový kód" napíšete číslo "830", můžete moji 7% slevu bez problémů využít taky. ;-)

A teď druhá, ještě lepší ingredience

Omega 3

Předpokládám, že už jste tenhle název někde aspoň koutkem viděli. Pokud nevíte, o co jde: omega 3, mastné kyseliny =>>> prostě tuk.

Naleju vám teď čistého vína - jestli chcete být zdraví a k tomu i zhubnout - cpěte ho do sebe horem dolem - bez něj to prostě nejde - ani zdraví, ani hubnutí! Tečka. Teda vlastně vykřičník! :-D

Já vám teď ukážu proč, jak přesně a jak jednoduše. A k tomu přidám radu, na co si dát pozor, aby vám tenhle tuk pomáhal.

Když si totiž pozor nedáte, tak vašemu tělu ublíží!

Bylo nebylo, za devatero moři a jedním Atlantským oceánem je země, které se říká Grónsko. A v tom Grónsku žijí lidé, Eskymáci, kteří jsou… něčím naprosto zvláštní...

Přesto, že v Grónsku nenajdete na každém rohu supermarket, tak tihle Eskymáci každý den spokojeně smlsnou docela velkou porci jídla. A to jídlo se skládá hlavně z bílkovin a... z velké části... z tuků.

Jenže, světě div se, u Eskymáků se objevuje 400krát menší počet srdečních infarktů, než u nás!

To samozřejmě nedalo našim “civilizovaným” vědcům spát a tak to trochu omrkli. No a zjistili fakt zajímavou věc: V těch tucích, co do sebe cpeme my u nás (a tím "my" myslím hlavně Evropu a Ameriku), je jenom 1% omega-3 mastných kyselin.

A ejhle - v jídle Eskymáků je to celých 13%!

Chytré vědecké hlavy hned napadlo, jestli to spolu náhodou tak trochu nesouvisí.

No nebudu vás napínat.

Souvisí.

A hodně...

Když bych vám teď měla vypsat, na co všechno ve vašem těle skvěle působí omega 3 mastné kyseliny, tak mi upadnou prsty na klávesnici, takže jen v rychlosti...

Tohle jsou ty nejznámější - vědecky prokazatelné - pozitivní účinky tuků s obsahem omega-3 nenasycených mastných kyselin na vaše tělo:

  • velmi podpoří váš imunitní systém (což je zvlášť v nadcházejících měsících k nezaplacení)
  • sníží hladinu špatného cholesterolu (což se hodí vždycky)
  • sníží až o 300% šanci (ano, fakt vidíte dobře, opravdu o tři sta!!!), že jednou umřete na - u nás naprosto běžné-  srdeční a cévní choroby (infart, mozková příhoda apod.)
  • sníží všechny zánětlivé procesy ve vašem těle (jak ty běžné, které vznikají, když jíte potraviny živočišného původu, tak ty chronické - při revmatoidní artritidě, Crohnově nemoci, zánětech cév, lupénce apod.)
  • podpoří váš případný boj s diabetem - mají pozitivní účinky na místa receptorů inzulinu v buněčných membránách (jen se poraďte s lékařem, protože dávky nad 5000mg můžou zvýšit váš krevní cukr)

...a desítky dalších skvělých účinků najdete po celém internetu.

Ještě vypíchnu pro budoucí maminky =>>> zvyšte přísun omega-3! Jsou životně důležité pro vývoj mozku a očí vašich budoucích štěstíček (jen nepřekračujte DDD = DoporučenouDenníDávku a týden před porodem omega-3 vynechte).

Jenže teď pozor, pozor, pozor!

Aby vám...

...omega 3 pomáhaly a zároveň neublížily

musíte vědět taky tohle:

Omega 3 jsou velmi citlivé na poškození!

Nejvíc je ve vašem těle poškozují tzv. volné radikály (kterých máme všichni... bez výjimky... v těle spoustu). A když jsou omega-3 poškozeny, tak místo toho, aby vám pomáhali, začnou ve vašem těle slušně řečeno "tropit neplechu"!

Proto jedna strašně důležitá věc  =>>> jezte omega-3 tuky spolu s antioxidanty - hlavně vitamín E a karoteny (to jsou takoví malí policajti, kteří ve vašem těle likvidují právě ty volné radikály). 

Ale nebojte nic, hnedka vám přesně ukážu,

jak jednoduše na to:

Ještě vám jen řeknu, že světová zdravotnická organizace doporučuje (a já se přidávám), abyste jedli omega-3 (za chvíli si přesně ukážeme, které to jsou) v poměru 1:1 k omega-6 (což jsou tuky a oleje např. slunečnicové, sójové, kukuřičné, sezamové, nebo tuky ve vejcích).

Donedávna se doporučoval poměr 1:5. Jenže třeba my, v naší republice, máme poměr 1:50! A to, jak všichni moc dobře vědí, fakt není to “to pravé ořechové” (bohužel jsme kvůli tomu taky na špičce (nejen) srdečně-cévních nemocí).

Teď vám ukážu, kde seženete ty správné omega 3 a taky...

jak se vyhnete těm špatným

...na které - bohužel - narazíte skoro všude. :-(

Tohle jsou 3 nejdůležitější omega-3 mastné kyseliny (ALA, EPA, DHA - nebojte, nezačala jsem mluvit cizí řečí, to jsou jen zkratky jejich šíleně dlouhých názvů), které vaše tělo opravdu hodně potřebuje a jejich zdroje:

  • ALA - len, vlašské ořechy, řepka, sója, dýňová semínka
  • EPA - makrela, sardinka, sleď, losos
  • DHA - makrela, sardinka, sleď, losos

Z těchhle informací jste určitě rychle pochopili, že ALA jsou pro nás snadno dostupné. Většinu z nich si dokážete klidně vypěstovat doma, na zahrádce. Nebo je seženete v dobré kvalitě v každém druhém obchodě.

Horší je, kde seženete kvalitní zdroje EPA a DHA?

Mořské ryby dnes seženete prakticky kdykoliv a kdekoliv.

Jenže musíte dát velký pozor na tohle:

Jelikož díky chytrým vědeckým hlavám (a Eskymákům), všichni víme, jak moc jsou pro nás omega-3 důležité, stal se z toho... jak jinak... velký byznys.

Takže všechny chudinky rybky, které jsem před chvílí vyjmenovala (zdroje EPA a DHA), se začaly chovat uměle a ve velkém. Což znamená spousta umělých krmiv a léků (proti rybím nemocem) a to se pak - logicky - v jejich tělech projevuje.

Jak už jsem dnes říkala: omega-3 jsou velmi citlivé na zacházení. Když se poškodí, nejenom že vám nepomáhají, ale vyloženě začnou ve vašem těle škodit.

A i když na rybách najdete informaci “uloveno ve volném moři”, výhra to není. Všichni přece víme, jak to v mořích a oceánech dnes vypadá... plasty, toxické látky, rtuť...

Všechno to pak končí nohádejtekde? Ano, bohužel u vás doma, na talíři!

Tak co s tím?

Vyhnete se tomu velmi jednoduše

Řešením jsou - některé - doplňky stravy. Musíte dát totiž velký pozor na kvalitu, protože...

Když si koupíte první doplňky s omega-3 na které narazíte (najdete jich nepočítaně v každé lékárně), najdete v nich víc toxinů, než je zdrávo. Protože budou velmi pravděpodobně vyrobeny přesně z těch zamořených rybích chudinek, o kterých tady vyprávím.

Naštěstí existují firmy, které svoje výrobky s rybím omega-3 přísně testují proti všem možným škodlivinám a toxickým látkám. A dají se (kupodivu) i u nás jednoduše sehnat:

Po dlouhém pátrání jsem našla firmu, která jako jedna z mála v Evropě všechny svoje výrobky pečlivě testuje. A i když je z Německa a v ČR nejsou její výrobky k dostání, není žádný problém si je koupit přímo v německém e-shopu:

Tohle balení...

  • obsahuje přesně ty EPA a DHA omega-3 mastné kyseliny, které potřebujete,
  • je testované proti všem škodlivinám a toxinům, které se s omega-3 bytostně nesnášejí,
  • a rovnou je tam i ten veledůležitý antioxidant - vitamín E.

Já je kupuju přímo tady: https://www.norsan.de/shop/omega-3-kapseln/

... doručí mi je za pár dní, s poštovným zdarma, až domů. Cena není nijak závratná (23-27 EUR za balení, které při doporučené dávce 0,5-1g omega-3 denně, vydrží na 3-6 měsíců). Takže v poměru k tomu, co mi to přináší, cena naprosto mizivá (cca 100,- Kč na měsíc).

A vůbec se nebojte. Zvládnu to v tom německém e-shopu objednat i já, která ze sebe vykoktám tak maximálně "danke" a "aufvídrzéééén". :-)

Proč je extrémně důležité, abyste jedli omega-3?

Když jíte tuky, které obsahují omega-3 mastné kyseliny, dokážete:

  • udržet si dlouhodobě pevné zdraví,
  • a jednoduše hubnout...

... jak už víte z mých předchozích článků >>> jenom přes štíhlé tělo totiž vede cesta ke zdraví. Nikdy to není naopak!

A jak teda jednoduše, pomocí omega-3 tuků, hubnout?

To je dnes ta úplně nejdůležitější informace pro vás:

Tuky jsou pro vaše tělo perfektní zásobou energie.  A tuky vůbec nezvedají hladinu vašeho krevního cukru!

Co je na tom tak důležitého?

Díky tomu totiž dokážete jednoduše ovládat JEDINOU VĚC, která rozhoduje o tom, jestli tloustnete nebo hubnete.

Ukážu vám to už příští víkend přímo na vašem jídle.

Stačí, když teď vyplníte tohle...

Jídlo, který jste dnes (nebo včera) snědli:

Pokud jste nějaké jídlo vynechali, klidně nechte políčko prázné.

Po vyplnění stistkněte tohle oranžové tlačítko.

Andrea Sasková

autorka