Cizrnová paštika

s červenou řepou

Postup přípravy

1. Červenou řepu a jarní cibulku nakrájíme nahrubo a spolu s ostatními ingrediencemi vložíme do mixéru.

2. Rozmixujeme na požadovanou konzistenci.

3. Podáváme ideálně s žitným kváskovým chlebem nebo jiným oblíbeným pečivem.

4. Pokud neděláme paštiku pro děti, můžeme přidat ještě 1-2 stroužky česneku, paštika získá větší říz.

 

Dobrou chuť!

Přísady

3-4 porce

  • 200 g uvařené cizrny

  • 1 jarní cibulka

  • 1 červená řepa (předvařená nebo pečená)

  • 2 lžíce lahůdkového droždí

  • 1 lžíce balsamico octa

  • 1 lžíce olivového oleje

  • sůl

Dalších 1000+ receptů do tabletu nebo mobilu?

Líbí se vám můj recept? Pošlete ho přátelům: