Cizrnová paštika
s červenou řepou

Postup přípravy
1. Červenou řepu a jarní cibulku nakrájíme nahrubo a spolu s ostatními ingrediencemi vložíme do mixéru.
2. Rozmixujeme na požadovanou konzistenci.
3. Podáváme ideálně s žitným kváskovým chlebem nebo jiným oblíbeným pečivem.
4. Pokud neděláme paštiku pro děti, můžeme přidat ještě 1-2 stroužky česneku, paštika získá větší říz.
Dobrou chuť!
Přísady
3-4 porce
-
200 g uvařené cizrny
-
1 jarní cibulka
-
1 červená řepa (předvařená nebo pečená)
-
2 lžíce lahůdkového droždí
-
1 lžíce balsamico octa
-
1 lžíce olivového oleje
-
sůl
Další recepty
Dalších 1000+ receptů do tabletu nebo mobilu?
